| ŞİİRLER-ŞİİRLERİMİZ.. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
oursuicide1 sad

| Konu: Geri: ŞİİRLER-ŞİİRLERİMİZ.. Ptsi Ekim 22, 2007 8:22 pm | |
| tek soz sen gozlerimin acikligi nefesimin sicakligi dokunuslarimin hissi sensin orda misin
oldugumuz yer cennet mi yoksa olu olan ruhlarimiz mi peki dogdugumuz cografya yagmur mu baslayan su gozlerime damlalari dusen yoksa boslugumu doldurmaya mi geldin yine her sene ki gibi guz yagmurlari boslugumun doldurma gorevlisi
sevgi bnm icin soyutlasiyor bu yalnizligimda tek dostum yalnizlik ise tke somut orengim beni tanimlayan gercegin acisi sevilmeyecek olusumdur belkide peki sevgi ve askin tatliligi yalan hepsi sarkilarda ve sozluklerde kaldi hic bulunmayacak olanda
aptal gibi siirler kusura bakmayin _________________ VIDITTTTT ı <3 uu hehehe cembro ı <3 u tooo hehehe
|
|
 | |
BubbleBee* Emod

| Konu: Geri: ŞİİRLER-ŞİİRLERİMİZ.. Ptsi Ekim 22, 2007 9:42 pm | |
| yok aptal deil ama biraz krısık.. özr dlerm sölemk zorundaidm.. kndimi cok ktü hissettm smdi off :'( |
|
 | |
BubbleBee* Emod

| Konu: Geri: ŞİİRLER-ŞİİRLERİMİZ.. Ptsi Ekim 22, 2007 9:55 pm | |
| kapatıyorum gözlerimi dünyaya.. susup,dinliyorum karanlık geceyi.. takip edip sesleri,sana ulaşmayı umuyorum.. bu yaptığım ihanet olsa da yanlızlığıma, unutuyorum herşeyi.. sanki sen hep varsın gibi.. sanki benimsin gibi.. sanki seni hiç kaybetmemişim gibi.. her actığımda gözlerimi, sonsuz uykuya dalıyorum sanki.. sonsuz,derin,soğuk ve acımasız bir uyku..
nolr yorum.. :'( |
|
 | |
oursuicide1 sad

| Konu: Geri: ŞİİRLER-ŞİİRLERİMİZ.. Salı Ekim 23, 2007 7:00 pm | |
| sevdim ben acikcasi guzel olmus siirlerin elestirel olarak yaklasirsam sevdim cumlelerin uyumunu tebrik ederim ayrica elestirin icin saol tkrrdan bi goz atarim.. _________________ VIDITTTTT ı <3 uu hehehe cembro ı <3 u tooo hehehe
|
|
 | |
oursuicide pufpuf

| Konu: Geri: ŞİİRLER-ŞİİRLERİMİZ.. Çarş. Ekim 24, 2007 3:30 pm | |
| bnde sewdim uyumu xD acımasz uyku süprr xD |
|
 | |
emoking_17

| Konu: Geri: ŞİİRLER-ŞİİRLERİMİZ.. Paz Ekim 28, 2007 12:38 pm | |
| önceleri kalpim pembeydi ağlardı acılar çekerdi kanadımı kanısı bidaha dnmezdi bitmedi acıları hiç bitermi nasıl daıtabilrdiki sevgisini kanayan gülleri susturabilirmiydi ağlasa duyulurmuydu sesi dokunabilirmidii bitmedi bitmicektii
:(ağladım sessizliğe bda dönmiceksin diye |
|
 | |
XxcNnxX pufpuf

| Konu: Geri: ŞİİRLER-ŞİİRLERİMİZ.. Perş. Kas. 15, 2007 6:28 pm | |
| Askıma  meğer ben onun için ağlarken başkası varmış onun kalbinde gözlerim onu ararken başkasına aşkım diyormuş başkasının elini tutuyormuş gözlerinin içine bakıyormuş meğer bana baktığında içinden seni seviyorum demiyormuş başka bir kıza sevgilim diyormuş meğer beni hiç umursamıyormuş.. |
|
 | |
EmO4life! </3 zipzipp

| |
 | |
Stdnt_Gangsta
 | Konu: Geri: ŞİİRLER-ŞİİRLERİMİZ.. Cuma Kas. 16, 2007 7:51 pm | |
| Elalem gülecek sana Sen ağladıkça unutma Mc gangsta Yazacak işte Bu yazıları halkına:
Aşktan başka işin yoksa Kendine gel ve arkanı kolla Freestyloda Felsefe yapma Aşkı Taçlandırmaya kalkma
Aşk senin adın olmuş Çareler yok olmuş Elindeki tabanca Ona mı koymuş! Etrafındakiler sana Bir kulp olmuş
ağlamayı kes ve arkana bak Hayvanat bahçesinde rap yapmayı bırak İşte mc gangsta derse başlayacak
sözlerin boşunadır Herşeyin dokunaklıdır Kendine gelmessen sonun Uçurumdadır arkandakilere selam çakma zamanıdır
I ben yazdım ama şimdi nası? |
|
 | |
EmO4life! </3 zipzipp

| Konu: Geri: ŞİİRLER-ŞİİRLERİMİZ.. Cuma Kas. 16, 2007 9:04 pm | |
| bise mi yasdın bunu?!  ayh bn kendime gelemedim... mc gangsta...inanamıorum... yha bn bu rap işlerini biliorum biras...bnim abim rapçi XD ama güsel...ii öğüt vermissin..  ne diim... yannız hayvanat bahçesinde rap yapmayı bırak?: 1.hayvanat bahçesi ne alaka? 2.rapi kim yapıoki?! arklar şiir yazıo da..  |
|
 | |
oursuicide1 sad

| Konu: Geri: ŞİİRLER-ŞİİRLERİMİZ.. C.tesi Kas. 17, 2007 12:22 am | |
| _________________ VIDITTTTT ı <3 uu hehehe cembro ı <3 u tooo hehehe
|
|
 | |
BubbleBee* Emod

| Konu: Geri: ŞİİRLER-ŞİİRLERİMİZ.. C.tesi Kas. 17, 2007 7:41 pm | |
| bn bu gangstaya inanamiorm =/ ayh madem emo deilsn rapcisn ne ararsın.. afedersnz bn biraz agresifim bugn =/ |
|
 | |
xXcRnXx

| |
 | |
oursuicide1 sad

| Konu: Geri: ŞİİRLER-ŞİİRLERİMİZ.. C.tesi Kas. 17, 2007 9:54 pm | |
| cnn siirine yorum yapmadim kusura bakma sozleri bnm icin biraz sakincali intaar egilimimi artirior snrm _________________ VIDITTTTT ı <3 uu hehehe cembro ı <3 u tooo hehehe
|
|
 | |
EmO4life! </3 zipzipp

| Konu: Geri: ŞİİRLER-ŞİİRLERİMİZ.. Paz Kas. 18, 2007 2:35 pm | |
| tsss  ömer! |
|
 | |
xXcRnXx

| Konu: Geri: ŞİİRLER-ŞİİRLERİMİZ.. Salı Kas. 27, 2007 8:06 pm | |
| Hiç düşündün mü beni, bizi? "Nasıl böyle olduk anlamıyorum" demiştin, Ellerimi bırakmadan önce... Ben anlıyorum sevgilim, Hemde herşeyi! Asıl şimdi ihtiyacım var ellerine... Ve beni saran sevgine Yapamıyorum inan bana Nefes bile alamıyorum!.. Bi daha düşün sevgilim. bize yaptıklarına bak... böyle olmamalıydı... Söz vermiştin..! bidaha düşün sevgilim... Ellerimi bırakmadan önce....!
çok kötü oldu bilorm ama bi görün istedim başı böyle başlamio aslında ortasından yazdım biras başını güsel yapamadım çünkü gerçi hiç güsel olmadı ya neyse ya=S |
|
 | |
XxcNnxX pufpuf

| Konu: Geri: ŞİİRLER-ŞİİRLERİMİZ.. Çarş. Kas. 28, 2007 7:29 pm | |
| nie ya güsel olms bakn bitane daa yasdm bn
aŞk Onu öyle çok seversinki kavuşmak istersin Öyle çok özlersinki yanında olmasını dilersin Yanında olduğu zaman birdaha gitmesin dersin Seni öptüğü zaman rüyada gibi hissedersin Eğer karşılıksızsa dünyanın en mutsuz insanı sensin..
nası olmş yorum yapnn!!
En son tarafından Perş. Kas. 29, 2007 6:53 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
 | |
xXcRnXx

| Konu: Geri: ŞİİRLER-ŞİİRLERİMİZ.. Çarş. Kas. 28, 2007 8:08 pm | |
| süpr olmşş ya çok güsel=) |
|
 | |
EmO4life! </3 zipzipp

| Konu: Geri: ŞİİRLER-ŞİİRLERİMİZ.. Perş. Kas. 29, 2007 5:08 pm | |
| wayyy ikinisde güsel yasmışsınıs kıslar! tebrikler! warya okuduumda şiirleri böle çoq duygulanıorum yaa..offf...amma dertliim... |
|
 | |
XxcNnxX pufpuf

| Konu: Geri: ŞİİRLER-ŞİİRLERİMİZ.. Perş. Kas. 29, 2007 6:54 pm | |
| |
|
 | |
xXcRnXx

| Konu: Geri: ŞİİRLER-ŞİİRLERİMİZ.. Cuma Kas. 30, 2007 7:36 pm | |
| beendiinise sevindim ya çok kötü olmş die düşüodm=S =) |
|
 | |
oursuicide1 sad

| Konu: Geri: ŞİİRLER-ŞİİRLERİMİZ.. C.tesi Ara. 01, 2007 5:29 pm | |
| beendim pende :s _________________ VIDITTTTT ı <3 uu hehehe cembro ı <3 u tooo hehehe
|
|
 | |
BubbleBee* Emod

| Konu: Geri: ŞİİRLER-ŞİİRLERİMİZ.. Paz Ara. 02, 2007 8:07 pm | |
| cq qüseller. bn srtq yasmiorum coq becerikszm :'( :'( |
|
 | |
oursuicide1 sad

| Konu: Geri: ŞİİRLER-ŞİİRLERİMİZ.. Paz Ara. 02, 2007 9:14 pm | |
| yaa yazmama sebebin beceriksizlik olmamali bence siir kendini tatmin ettigi surece iidir yani sen eger seviorsan yazdiklarini hosuna gider sen siiri bence kendin icin yazmalisin _________________ VIDITTTTT ı <3 uu hehehe cembro ı <3 u tooo hehehe
|
|
 | |
XxcNnxX pufpuf

| Konu: Geri: ŞİİRLER-ŞİİRLERİMİZ.. Ptsi Ara. 03, 2007 8:57 pm | |
| evet başkalarına beendirmek için deil =) |
|
 | |
| ŞİİRLER-ŞİİRLERİMİZ.. | |
|